Съвети в областа на технологиите

Как се прави биткойн портфейл ...

В този клип ще ви покажем как да си направите "KryptoKit" биткойн портфейл по възможно най-бързия и лесен начин. Ще ви разкажем накратко най-важните неща, които трябва да знаете за тази криптовалута, както и какви са нейните предимства спрямо останалите разплащателни средства.

Предполагаме, че повечето от вас са чували за новата иновационна криптовалута Биткойн, но също така сме сигурни, че много от нашите читатели не са. Този видеоклип е предназначен към начинаещите потребители и няма да навлизаме "надълбоко" в тази материя. Ако искате да се запознаете по-подробно с Биткойн, задължително посетете сайта на нашите приятели от HASH.BG.

Подробности

За да съхранявате финансовите си средства в каквато и да е валута, трябва да имате портфейл. Биткойн не прави изключение и в днешния видеоклип ще ви покажем как да си направите такъв.

Вариантите за биткойн портфейл са много разнообразни, като тук ще ви покажем най-простия от тях. Той определено не е най-сигурния, но като за начало ще ви свърши работа. Вижте най-лесния и бърз начин за създаване на вашия първи биткойн портфейл, чрез който ще може да се включите в най-иновативната разплащателна система.

Какво ни трябва

  • Компютър
  • Интернет връзка
  • Желание
Вижте още съвети