Идеята

Как ни хрумна да започнем този "експеримент"?

Когато се появи някой с добра идея, винаги се намира друг, който никога не е имал такава, да каже - "Това няма как да стане."

Том Кланси - писател

Добре дошли в сайта, който се надявам да ви помогне за много решения от реалния живот. Почти всички съвети, препоръки и инструкции, които ще видите тук ще бъдат написани и демонстрирани от аматьори като се надявам това да помогне на всеки от вас да се справи без проблем с привидно сложни задачи.

Идеята за този сайт изникна, когато преди около година близък мой приятел ми зададе леко заядливия въпрос:

Каква е твоята професия?

Аз, както предполагам всеки от вас би направил, леко се обидих, но след няколко месечен размисъл се сетих и за думите на собствения ми баща, който ми казваше:

Ти сине, си като патката - тя може да плува, пее и лети, но нито едно от тези действия не прави като хората.

Цялата информация в този сайт е напълно свободна за споделяне и гледане, като благодарение на Биткойн всеки, на който тя се стори полезна и забавна ще може "да ни почерпи по една малка ракия" без каквито и да е допълнителни разходи по доставката.

Като за финал искам да ви посъветвам нещо - гледайте, експериментирайте, критикувайте и коментирайте, но най-важното - не спирайте да се забавлявате. Това все пак е основната идея на този сайт.