Участниците

Кои ще бъдат основните участници в този проект?

Не съм работил през нито един ден от живота си - през цялото това време съм се забавлявал.

Томас Едисън - изобретател и успешен предприемач

Ако сте разгледали сайта, вече трябва да ви е ясно, че участници в него ще бъдат предимно любители и аматьори с поне малко чувство за хумор. Естествено, че в началото ще публикуваме и интересни материали, на които сме попаднали в интернет пространството, така че нищо чудно това да бъдат и някои от четящите. Стартовите епизоди ще бъдат дело на двама души - "Raiden" и "Uncle Vlado".

Ще се опитаме да направим една симбиоза от забавление, полезност и сериозна работа, като се надяваме с ваша помощ да коригираме грешките и неточностите. Този проект е замислен да работи за потребителите и с тяхното непрекъснато участие, така че ще се радваме на всякаква критика и идеи. Ако искате да се включите сред участниците в сайта или да споделите вашите мнение и препоръки, не се колебайте да натиснете червения бутон "Свържете се с нас".

Тук е момента да споменем за разликите и приликите между екипа и участниците. Екипът е съставен от доказани професионалисти в областта на информационните технологии, което не изключва възможността за увеличаване на неговата бройка. Ще се радваме, ако имаме възможност за такава стъпка, но трябва да знаете, че началните познания в уеб дизайна и програмирането не са достатъчно основание за приемането ви в нашия екип.

От друга страна участието ви в сайта като създател на клипове, блогове и всякакво полезно съдържание е почти гарантирано. За съжаление за момента участниците в сайта не са платени като се надяваме скоро това да се промени - определено имаме някои идеи в тази насока.