За Нас

Представяне на основния екип от ИТ специалисти

Програмистите се състезават с Вселената, опитвайки се да създадат по-големи и по-добри идиотоустойчиви програми. В същото време Вселената се опитва да създаде по-големи и по-добри идиоти. За сега Вселената печели това състезание.

Рик Кук - фентъзи писател

Кои сме ние?

Екипът, който ще се постарае да задоволи нуждите и желанията, дори на най-взискателните ни клиенти е малък, но за сметка на това се състои предимно от професионалисти, доказали своите качества в различни специфични сфери на информационните технологии. Имайки предвид тези факти, предлаганите от нас услуги са без конкуренция в съотношение между цена и качество.

Тук ще ви представим само трима членове на екипа, без да омаловажаваме ролята на останали професионалисти, които вероятно ще добавим в бъдеще. Задачите, по които работим се изпълняват предимно колективно, но всеки наш клиент може да се свърже с човек от екипа по негов избор и да го запознае със специфичните си задачи и изисквания.

Нашите умения

Софтуерни и хардуерни решения - 95%
Уеб дизайн - 90%
Уеб програмиране - 85%
Мрежови решения - 75%
 • Компютърни услуги

  Raiden

  Пенкилер

  Занимава се с всички спешни задачи, които по една или друга причина в момента не могат да бъдат извършени от някой друг и координира работата на останалите членове на екипа.

 • Уеб Дизайн

  Giggio

  Уеб Дизайнер

  Занимава се с художественото оформление на всеки един проект. Ако имате нужда от уникално лого за вашата компания или специфичен дизайн за вашия уеб сайт, Giggio е вашият човек.

 • Уеб Програмиране

  Tarakan

  Уеб Програмист

  Занимава се с нещата, които не са видими за крайния клиент, но които работят благодарение на неговата работа. Ако имате нужда от способен програмист, Tarakan е вашият човек.